Kleurspecialist - Nathalie Nobach

Niet blij met jouw haar?

Ga jij regelmatig naar de kapper, maar heb jij eigenlijk nooit de haarkleur die je altijd al wil?

Wil jij een matte/grijze blonde haarkleur, maar blijft jouw haar altijd geel?

Wil jij graag blond haar, maar is het de laatste keren erg beschadigd waardoor je dun, droog of zelfs afgebroken haar hebt? 

Dit is NIET de bedoeling. Laat mij jou helpen!

 

Ga voor mooi haar!

Nathalie is namens L’oreal Professionel kleurspecialist, maar daarnaast staat ook de gezondheid van het haar voorop. Nathalie geeft altijd eerlijk en persoonlijk advies over welke haarkleur bij jou past, of jouw haar dit aankan en hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen en stylen.

haar verhaal

Transformatie

Dit is Michelle, 

Op 3 maart 2019 kwam Michelle voor de eerste behandeling naar de salon. Michelle wilde graag lang, sterk en blond haar zonder gele gloed. Op dat moment had zij erg droog haar, met veel afgebroken punten. 

 

Tijdens de eerste behandeling zijn er highlights door het hele haar gezet, waarbij er extra verzorging bij de kleuring is toegevoegd. Daarna is het haar intens verzorgd (foto 1). Michelle komt elke 3 maanden naar de salon om haar haren te laten knippen, te kleuren en om het haar intensief te laten verzorgen. Door middel van goed advies, een goede verzorging en speciale kleurtechnieken hebben we haar doel bereikt.

De laatste foto is gemaakt op 15 augustus 2020. Wat een transformatie! Michelle heeft lang, sterk en blond haar zonder gele gloed!

 

Wil jij een afspraak inplannen?